Bron van calcium

Calcium is erg belangrijk voor sterke botten en een gezond gebit. Ook hebben onze spieren calcium nodig om goed te werken. Melky bevat maar liefst 30% van de dagelijkse calciumbehoefte per glas (200ml).

Minder suiker

Melk bevat van nature suikers (koolhydraten), net als groente en fruit. Toch smaakt melk niet zoet, raar hè? Suiker geeft je energie, maar teveel is niet goed! Om de Melky fruitsmaken zo Loeiend lek-ker te maken wordt een klein beetje suiker toegevoegd, maar 40% minder dan bij andere lang houd-bare zuiveldrankjes.

Nederlands product

Melky wordt gemaakt van verse Nederlandse koeienmelk. Deze melk wordt dagelijks aangeleverd op onze melkfabriek in Boxmeer, waar met veel zorg de lekkerste varianten worden bereid.

Rijk aan eiwit

Melky zit boordevol gezonde eiwitten, die onmisbaar zijn voor ons lichaam. Het helpt ons namelijk om te groeien, onze hersenen te ontwikkelen en de spieren te onderhouden.

0% Vet

Melky bevat 0% vet, waardoor het bijzonder geschikt is als frisse dorstlesser. Een glas Melky bevat net zoveel calorieën als een glas halfvolle melk. Elke dag lekker verantwoord beginnen..!

Gekoeld het lekkerst

Melky is lekker lang houdbaar, ook buiten de koelkast. Maar gekoeld is hij toch het allerlekkerst! Zet het pak dus ruim van te voren in de koelkast.