Melky

Melky Loeiend Lekker is een merk van Globemilk, waarmee de lekkerste variatie op melk wordt aangeboden. Melky wordt bereid uit verse Nederlandse melk en is verkrijgbaar in drie frisse fruitsmaken. Hiermee worden de gezonde eigenschappen van melk gecombineerd met het lekkere van fruit, waarmee kinderen weer kunnen genieten van een loeiend lekker glaasje Melky!

Wie zijn wij?

Wij zijn Globemilk, het bedrijf achter Melky Loeiend Lekker. Opgericht door een gepassioneerde melkveehouder die in zijn zoektocht naar de lekkerste melk, in Boxmeer een kleine melkfabriek heeft gebouwd. Deze melkfabriek ontvangt dagelijks verse melk van Nederlandse melkveehouders en deze wordt met veel zorg bereid tot diverse lekkere melkproducten voor jong en oud. Globemilk is met name gespecialiseerd in lekker lang houdbare melkproducten, die loeiend lekker zijn!

Wat is onze filosofie?

’s Werelds lekkerste melk uit Nederland voor iedereen bereikbaar, dat is waar Globemilk voor staat. Dit betekent dat verse melk met veel zorg wordt bereid tot de lekkerste eindproducten voor het hele gezin. Melky is hierbinnen de nieuwste melksensatie, waarmee melk drinken weer leuk wordt.