Ik ben Mees Melky!

Heej, ik ben Mees Melky. Ik vind het heerlijk om buiten te spelen. Als ik daarna thuis kom op de boerderij, maakt mijn moeder altijd de lekkerste verse melk met een smaakje. Daar krijg ik Loeiend lekker veel energie van en word ik net zo groot en sterk als mijn vader. Wil je meer over me te weten komen, laat dan een berichtje achter op Meesbook

Mees Masker

Wil jij ook een dag Mees Melky zijn? Print dan dit masker van Mees uit, kleur ‘m in, plak ‘m vervolgens op een stukje karton (Tip: je kunt ook het melkpak gebruiken als je dit hebt leeggedronken en hebt schoongemaakt), en knip ‘m uit. Als je er dan nog twee elastiekjes aan vastmaakt kun je het masker opzetten!

Erg verantwoord

Melky biedt jou en je gezin een verantwoorde verwennerij voor elk moment van de dag. Melky bevat 0% vet en 40% minder suiker dan veel andere lang houdbare zuiveldrankjes. Daarnaast bevat het net zo weinig calorieën als een glas halfvolle melk.

Op de boerderij

De boerderij is de plek waar ik mij helemaal thuis voel. Samen met mijn vader en moeder maken we hier de lekkerste melk die ook nog eens Loeiend lekkere smaakjes heeft. Gelukkig ook maar, want deze melk zit vol met belangrijke voedingsstoffen en die hebben we ook zeker hard nodig om alle klusjes te kunnen doen hier op de boerderij. 

Pa en Ma Melky

Heej, wij zijn Pa en Ma Melky en wij vinden het belangrijk dat onze Mees elke dag Loeiend lekker en erg verantwoord kan beginnen. Een glaasje van onze zorgvuldig bereide verse melk in diverse fruitsmaken past hierbinnen uitstekend!

Nederlands product

Dagelijks wordt er verse melk aangeleverd door onze melkveehouders op ons melkbedrijf in Boxmeer. Hier wordt met veel ambacht deze heerlijke melk verwerkt tot een Loeiend lekker zuivelproduct van eigen bodem met een heerlijke fruitsmaak! Echt genieten…!

Kleuren met Mees

Print een van deze kleurplaten uit en kleur ‘m zo Loeiend lekker mogelijk in!

Waar komt deze melk vandaan?

Naast Ma Melky, zijn er nog veel meer koeien in Nederland die de lekkerste melk maken voor de Melky producten. Deze melk wordt dagelijks vers aangeleverd op onze melkfabriek, waar met veel zorg de lekkerste fruitsmaken worden bijgevoegd en het lekker lang houdbaar wordt gemaakt.