lekker

nIEUW RECEPT

De basis van Melky is nog steeds onze hoge kwaliteit Nederlandse melk. Door het toevoegen van een beetje écht fruit, aangevuld met een klein beetje aroma uit natuurlijke bron proef je de échte smaak van aardbei of banaan. Door de fijne doordrinkbaarheid is Melky een heerlijke dorstlesser geworden! ​

Melk in hand
aardbei en banaan melky

Twee fruitsmaken

Banaan en aardbei zijn de twee populairste smaken! Weet je nog dat we ook een White chocolate en Ice Coffee hadden? Deze twee producten vonden we eigenlijk niet goed passen bij het merk Melky en verkopen we nu onder ons Globemilk merk.

Heb jij een idee voor een nieuwe smaak? Laat het ons HIER weten!

recepten met melky

Aardbeien 2

Pannenkoeken

Hoe je de pannenkoeken maakt

pannekoeken van melky fruit melk

500gr bloem
4 grote eieren
1 liter Melky aardbei of banaan

Klop de eieren tot een luchtig papje en giet daarna de Melky erbij en mix alles goed door elkaar. Voeg daarna beetje bij beetje de bloem erbij tot je een glad beslag hebt.

Verhit wat boter in de koekenpan, schep een soeplepel beslag in de pan en zorg dat het beslag de bodem geheel bedekt. Keer de pannenkoek om als de onderkant droog is en de bovenkant nog iets vochtig.

Ijsjes

Hoe je Melky ijsjes maakt

Bananen 3

Melky aardbei of banaan

Giet de Melky Aardbei of banaan in een ijsvormpje of plastic bekertje en zet het in de vriezer. Eventjes geduld, want een lekker ijsje zal vier tot acht uur in de vriezer moeten staan of soms zelfs langer. Maar dan heb je ook een heerlijke verwennerij!

aardbeien ijs
aardbei en banaan melky

Melky gebruikt cookies voor een goed werkende site. Door de site te bezoeken, ga je akkoord met het gebruik van cookies.