
lekker
nIEUW RECEPT
De basis van Melky is nog steeds onze hoge kwaliteit Nederlandse melk. Door het toevoegen van een beetje écht fruit, aangevuld met een klein beetje aroma uit natuurlijke bron proef je de échte smaak van aardbei of banaan. Door de fijne doordrinkbaarheid is Melky een heerlijke dorstlesser geworden!


Twee fruitsmaken
recepten met melky

Ingrediënten
500gr bloem
4 grote eieren
1 liter Melky aardbei of banaan
Voorbereiding
Klop de eieren tot een luchtig papje en giet daarna de Melky erbij en mix alles goed door elkaar. Voeg daarna beetje bij beetje de bloem erbij tot je een glad beslag hebt.
Bereiding
Verhit wat boter in de koekenpan, schep een soeplepel beslag in de pan en zorg dat het beslag de bodem geheel bedekt. Keer de pannenkoek om als de onderkant droog is en de bovenkant nog iets vochtig.
Ijsjes
Hoe je Melky ijsjes maakt

Ingrediënten
Melky aardbei of banaan
Bereiding
Giet de Melky Aardbei of banaan in een ijsvormpje of plastic bekertje en zet het in de vriezer. Eventjes geduld, want een lekker ijsje zal vier tot acht uur in de vriezer moeten staan of soms zelfs langer. Maar dan heb je ook een heerlijke verwennerij!
